2014-08-10 1398 views
去到因為時間尚早(~5:45pm), 唔使等位. d staffs 仲食緊飯. 不過呀姐食緊飯都仲同我地介紹有咩推介, 態度唔錯.第一樣黎既係蒜蓉包, 幾脆, 如果蒜蓉味再多一點更好.再黎海鮮. overall d 海鮮都算新鮮, 美國蠔仲好平tim. $78 有5隻, 都幾大隻同有蠔味!其他燒肉都幾好, 如果有d 朋友食得辣, 有d 唔得, 可以叫佢分開上, 佢會俾辣粉你自己加. 同埋孜然粉都係. 可以叫佢俾你自己落. 有一點可以做好d 係, 佢d 火候控制, 第一輪既燒肉燒得干身d. 第2輪就juicy d.串燒黎講價錢算ok, 又唔使加一, 算係咁.
第一樣黎既係蒜蓉包, 幾脆, 如果蒜蓉味再多一點更好.
蒜蓉包
蒜蓉美國生豪
蒜蓉扇貝& 聖子
串燒黎講價錢算ok, 又唔使加一, 算係咁.
雞翼
左起: 牛舌, 豬頸肉, 雞腎, 羊肉. 燒菠蘿
2014-08-09
$201 (Dinner)
蒜蓉扇貝& 聖子
雞翼