2019-03-24 411 views
不嬲對Pizza Hut外賣都冇乜要求㗎啦。通常都係懶嘅時候求其叫過外賣填飽個肚嘅啫!$400唔使食飽六個人,價錢都算係咁啦。新出嘅芝心扭扭批,都幾好食,個批邊都有芝士,啱晒我呢啲芝士控!肉丸好好食,蒜蓉包係Pizza Hut必點嘅,雖然送到黎已經唔脆,但係都可以接受啦!海鮮闊條麵係我由細到大都會叫嘅,細細個食嘅時候佢好好味架,之後就越嚟越差,啲闊條麵諗到一坺嘢咁,啲醬汁仲越嚟越乾。雖然每次都好失望,但每次都會叫。今次終於有改善,本來真係好開心。點知飲到個湯嘅時候....啲湯變質,臭嘅...我即時打去鬧佢。最後我換咗汽水要七喜,但送來變咗可樂。算啦!以後外賣都係飲汽水好過!

點知飲到個湯嘅時候....

以後外賣都係飲汽水好過!
Delivery