以全白裝修配上落地大玻璃嘅cafe,喺門口已經俾人眼前一亮嘅感覺✨ 除咗ADB,餐廳提供多款意粉/飯,飲品嘅選擇亦好多元化,真係有啲選擇困難症啊🤣🍽️BUNPHANT PLATE $148豐富又靚靚嘅全日早餐🤩 玻璃碟上有櫻花蝦炒蛋、慢煮雞胸肉、沙律菜、焦糖南瓜、牛油果醬、迷你牛角包同乳酪!炒蛋連埋櫻花蝦一齊炒滿滿鮮味🦐 乳酪口感幾thick,我估係greek yogurt,配上鮮果同果仁好味又健康🍓🍚BUNPHANT 特色蓋飯 $118集日、中、墨於一身嘅蓋飯🤣 佢有蟹肉、蟹子、煎豆腐、青瓜、手撕雞、蕃茄莎莎同溫泉蛋,再撈埋芝麻、辣脆片、紫菜、紫洋蔥同蛋黃醬一齊食,每啖口感同味道層次都好夾好豐富!🥛焦糖泡沫咖啡 $55餐廳preset係用house blend比較nutty嘅豆,客人都可以轉SOE fruity blend,但我個人不嬲覺得nutty同奶啡夾啲,所以就無特別轉🤣 咖啡面有層脆脆嘅焦糖,輕輕咬開配上和暖嘅cappuccino感覺好幸福呢🥰☕️Hand drip - Columbia $78今日有三款手沖可選,我哋揀咗比較winery嘅Columbia🥃 佢帶點焦糖嘅甜,味道

🍽️BUNPHANT PLATE $148

🍚BUNPHANT 特色蓋飯 $118

🥛焦糖泡沫咖啡 $55

☕️Hand drip - Columbia $78
今日有三款手沖可選,我哋揀咗比較winery嘅Columbia🥃 佢帶點焦糖嘅甜,味道幾complex我同友人都好鍾意😚
$200 (Lunch)