2019-11-04
本來打算支持黃色經濟圈。不過佢哋服務態度實在有問題,唔會再幫襯。今日中午一行5人入去幫襯,因為其中一個朋友推介食物好味。當叫完餐後隔咗一陣,想叫埋餐飲,有個年紀比較大嘅女侍應落 drink order. 我哋叫 Latte, Cappuccino, Mocha 全部無,因為嘅機壞咗。其實無問題!咁我哋諗咗幾秒,個女人就話,「好忙呀,你哋諗下先啦」就走咗。其實當時就未full house. 忙都唔係呢個態度?之後埋單,佢有 the Club 儲分。搞咗幾分鐘都搞唔掂,之後佢部機就自己關機!咁佢就好晦氣咁講「架機壞咗,下次都唔會入返俾你!」就走咗去!態度極之惡劣!食物質素就真的不錯!可惜可惜!你就算黃店,都唔應該用咁嘅態度 serve 客人!我去幫襯其他黃店算!