2022-07-14 200 views
為何深宵總是餓?夜晚10點幾打完機有啲餓,又唔想食公仔麵於是開Apps叫外賣。招牌鴨肉翅加魚肉,$49 碗係有啲貴,但材料好足,翅好杰身,鴨肉好多,每啖都好有鴨香味,不過冬菇絲略嫌少咗啲,如果冬菇多些,加埋冬菇香味,一定更完美。不過個魚肉就唔多好食,唔彈牙,一咬散開,感覺粉太多,下次只叫鴨肉翅會更好。黑白炸丸係貢丸同墨魚丸,亦可選全貢丸或全墨魚丸,我個人唔太鍾意食貢丸,所以我改做全墨丸。不過一打開見得4粒真係有啲失望,墨魚丸其實炸得好香口,又彈牙。送餐速度好快,收到時墨魚丸仲熱辣辣👍🏻不過 $29 得4粒真係有啲貴咗啲😣如果有5至6粒,平均$5-6 粒雖然都唔算平,但價錢合理啲,成件事會開心好多,咁就更perfect😬
為何深宵總是餓?

丁八座魚肉翅

炸墨魚丸