2022-05-17
不吐不快,今日同個朋友食lunch慶祝生日,去到餐廳見到只有4-5成入座率,但門口侍應話只有90分鐘用餐時間,ok fine, 算!明明大把位但要安排坐兩人枱勁迫,我第一次問可否轉4人枱,回覆唔得!算!叫完嘢食,我地叫左好多嘢食,二人枱一定放唔晒!所以就再問多次可否轉4人轉,又話唔得,我問咁我同你經理講聲得唔得,之後先比我轉!我要強烈投訴黑色衫個位女經理,上完最後一樣菜就同我地講(態度一啲都唔好): 你地要叫埋甜品啦喎!我地最後食埋甜品後,佢叫我地埋單話差唔多夠鐘啦,當時我問佢可否坐多陣(注:當時入座率依然只有5成左右),個位女經理態度差劣及不禮貌的回答:其他食客都想坐闊落啲,又話有人訂左位,當時下午3點,而且明明就無人嚟食!雖然食物好味,但服務態度差劣!極度需要再培訓!呀女經理,如果你咁唔想做飲食行業就不如轉行吧啦,西口西面,欠左你嗎?有單有證據,無屈你地餐廳!
雖然食物好味,但服務態度差劣!極度需要再培訓!
有單有證據,無屈你地餐廳!