2019-05-01 658 views
生日特意前來慶祝食生日飯餐廳設計頗為舒適優雅 背景音樂很有日式氣氛坐下不久已有服務員端上熱茶並細心介紹多款不同套餐及特色食物之後仲話叫我地慢慢睇 因為實在太多選擇太多野想叫但又唔知邊樣好食於是服務員推介我們吃京都牛肉火鍋套餐套餐包含刺身、黑松露溫泉蛋、京都和牛以及出名的涼伴蕎麥面。刺身整得好細緻精美,有三文魚、油金魚、甜蝦、八爪魚。非常新鮮好味,充滿魚油!八爪魚一點也不Un!甜蝦爽口清甜.如果份量再多啲就好啦😋😋黑松露溫泉蛋-溫泉蛋整得啱啱好 超級流心!👍🏻👍🏻入口即溶👏🏻👍🏻👍🏻主角出場啦-京都和牛!樣貌非常細緻吸引!每一塊都充滿油花,未食已經覺得好正👍🏻👍🏻仲有配以日式雜菜 非常好食!最後是原味的田舍蕎麥面-沾上home made嘅堅魚汁,簡直無得輸!蕎麥面食落去非常爽口彈牙!回味無窮!第一次食蕎麥麵已經深深愛上💗值得一提的是服務很好,很貼心,有禮貌及充滿笑容。服務員每次上餐都很詳細解釋食物,食法以及先後次序。每次都很頻密為我們加茶,值得一讚☺今次真是大滿足 下次一定會再光顧👍🏻👍🏻
生日特意前來慶祝食生日飯
餐廳設計頗為舒適優雅 背景音樂很有日式氣氛
坐下不久已有服務員端上熱茶並細心介紹多款不同套餐及特色食物
之後仲話叫我地慢慢睇 因為實在太多選擇
太多野想叫但又唔知邊樣好食
於是服務員推介我們吃京都牛肉火鍋套餐
套餐包含刺身、黑松露溫泉蛋、京都和牛以及出名的涼伴蕎麥面。
刺身整得好細緻精美,有三文魚、油金魚、甜蝦、八爪魚。
每次都很頻密為我們加茶,值得一讚☺
今次真是大滿足 下次一定會再光顧👍🏻👍🏻