2019-05-05 70 views
旺記好多款食物都好出名,今日做完gym就黎食下個下午茶,果然無令我失望!南乳炸雞脾首先起視覺上已經好震撼,雞脾肉非常嫩滑,雞脾皮脆得很,淡淡南乳味起皮同肉中不斷滲出,惹味得黎又唔會搶左雞脾既肉味,一切味道岩岩好!一口奶醬西多士愈簡單既食物就愈難做得好、呢個一口西多士真係正到不行!每一粒西多士都好「索」,每口咬落去都索索聲!沾上甜甜既奶醬,一口西多一啖冰凍既凍檸茶,人生真好!印尼撈麵呢個撈麵好多人都識整,但旺記連呢個印尼撈麵都做得好好,每條麵都彈彈QQ,唔會太硬又唔會太軟,咁係煮麵者功力既表現!每樣食物都超熱辣辣燙咀式上檯,真係好正!下次一定要試埋佢既招牌叉燒滑蛋飯加甜豉油!

南乳炸雞

首先起視覺上已經好震撼

印尼撈麵

,唔會太硬又唔會太軟,咁係煮麵者功力既表現!

南乳炸雞脾
2019-05-04
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$45 (Tea)
南乳炸雞脾