2013-05-12 2638 views
今天慶祝母親節,特登起一個星期前訂定枱,因為見食評好好,所以貴d都去試下!有個本地極品牛脊肉不可不試,$258一碟(細),但份量都唔小,肉好香濃,比小肥牛的更正更高級別,入口即溶,第一次試到咁好食的牛肉,不可不吃!脆鯇片都超正,食完再添食,一共叫左3碟,份量亦唔小算ok!但佢d即炸響鈴同手打丸就唔夠小牛肥的好味!叫左個雙拼鍋,麻辣鍋底好正,味夠,可添辣!店鋪環境好乾淨企理,食物新鮮,服務唔錯,待應會主動幫手加湯及清理空碟!可惜店鋪地方好細!眼見大廰只夠放大約8-9枱!今日我家4口子,佢只比卡位!張枱細到放唔到野咁滯!而且坐位間好窄!埋單真的不便宜!每位大約320元!現金找數有龜鈴膏送!味道一般!
2013-05-12
$320 (Dinner)
Celebration
Mother's Day
Dining Offer
Others
  • 極品本地牛脊肉,脆鯇片