2019-05-12 277 views
今日放假就想嘆咖啡,於是上網找了些咖啡店,見呢間就腳又有幾多好評於是同男友來試下。可能是假日,一入去咖啡店坐滿人了人,好在等了一陣就有位。但由於是酒店大堂、所以有些人坐著不是用餐的,而且內地旅客較多。我地點左avocado toast ,egg & beef toast ,hot latte ,cold latte, tiramisu.Coffee等左一陣就有,但兩個toast 的確等得比較耐。但質素果然有驚喜牛油果多士確實好多牛油果🥑,蛋牛多士的蛋煮得勁滑,toast 又勁脆,食完大滿足個甜點tiramisu勁軟滑,甜度剛好,一定要試,不過勁快溶,所以最好食完嘢先點。但杯咖啡反而唔得,未飲已經有d小泡,飲咗幾啖已經起哂泡,個拉花開始走哂樣。如果以咖啡主打的話真係唔合格好在食物搭夠。

好在食物搭夠。
Latte