2023-11-02
當打電話去問book位既時候,職員既態度已經好惡劣,但因為朋友想食,所以最後都book左當日8:00pm去到餐廳既時候,帶我地入座既時候,全程黑面,語氣極差入座後完全無service, 連水都唔會比落左單後,等食物途中,聽到職員之間既對話,職員A同B講:xx枱已經食完,你過去趕佢地去! 當時我同朋友都已經對餐廳既印象跌到谷底食物到左之後,職員係直接掟落枱面,唔會講依樣係咩嚟,我地要自己估係食緊雞既咩部位當日我地隔黎係一對情侶,佢地食飯既途中,多次被職員要求先買單,當時佢地枱面仲有食物食緊,以及佢地都同職員表示有串燒未到,但職員每隔幾分鐘就會過黎問佢可唔可以先買單,最後佢地頂唔順就買左單先,再等食物到黎,匆忙食完,嬲爆爆離開最後我同朋友唔想再留係餐廳,盡快食完就走食物係好食,但服務態度真係極差,唔會再有下次
入座後完全無service, 連水都唔會比
最後我同朋友唔想再留係餐廳,盡快食完就走
食物係好食,但服務態度真係極差,唔會再有下次