2015-05-10 2925 views
今次過黎同呀爸一齊食飯,就梗係食豪啲啦。上次黎到冇影到環境,今次補返,環境係亁淨舒適,枱既擺設都好整齊。今次我地叫左以下幾樣野食jositnito 48個月既ham,味道比較重同咸,好有ham獨特果種香味,配紅酒一流。左邊果個係calamaries,右邊果個crab croquetas。calamaries係炸魷魚,crab croquetas係炸蟹拑,兩者都炸得好秌脆,而且配埋中間個garlic marinate,完全帶出哂啲炸物既味道,正zucchini carbacio,上面食過既冷盤,非當特別,用青瓜包住啲ham同cheese,味道非常清爽。presa,係燒黑毛豬既豬肩肉,聽聞係依度既招牌菜,一黎到非常既香,口感好嫩,而且燒得岩岩好,再配上用黑毛豬煮成既sause,簡直一流服務方面,又見到上次果位載眼鏡既靚仔哥哥,服務態度非常之好,今次菜式都係由佢介紹,而且佢仲會同你傾計好開心
今次過黎同呀爸一齊食飯,就梗係食豪啲啦。

酒櫃

今次我地叫左以下幾樣野食

presa

2015-05-03
$500 (Dinner)
presa