2016-12-27
店名同d嘢食一樣 依間大胃D已經幫襯過不下幾十次 次次係荃灣諗唔到食咩 但我又唔鐘意食雲貴風個d米線就會去依間 因為依間有功夫麵揀💃.每次都係叫#暖心窩 個窩大過我個🐷頭 湯底好好飲 又足料 我每次都會飲哂 因為無乜味精 😚配料有蕃茄 洋蔥 青椒 唔食既話係張紙到寫就得 .牧民雞翼 勁多芝麻係面 表皮脆脆 雞肉都幾嫩滑 但就唔係好入味 譚哥既雞翼好食d.椒鹽魚腐 個樣真係幾衰😂不過食落都有椒鹽味 唔乾 幾好食 .雖然依間個舖面青bb咁 但裡面幾乾淨 食物質素唔錯 經過荃灣既朋友可以去試下嫁.三個90後吃貨不斷開心share美食💓📍OpenRice: 3bad_foodies 歡迎在不同的平台 繼續留意我們的推介🙆🏼🙇🏼♀️大家亦可以向三個吃貨介紹美食👻我們一定會去試👅#愛吃也愛分享 #三個90後吃貨 #3bad_foodies #三個90後吃貨_荃灣美食推介.好食雲南米線 (荃灣)荃灣路德圍38號地下
每次都係叫#暖心窩 個窩大過我個🐷頭 湯底好好飲 又足料 我每次都會飲哂 因為無乜味精 😚配料有蕃茄 洋蔥 青椒 唔食既話係張紙到寫就得 . 牧民雞翼
勁多芝麻係面 表皮脆脆 雞肉都幾嫩滑 但就唔係好入味 譚哥既雞翼好食d .
椒鹽魚腐
個樣真係幾衰😂不過食落都有椒鹽味 唔乾 幾好食 . 雖然依間個舖面青bb咁 但裡面幾乾淨 食物質素唔錯 經過荃灣既朋友可以去試下嫁 .
三個90後吃貨不斷開心share美食💓
📍OpenRice: 3bad_foodies
歡迎在不同的平台 繼續留意我們的推介🙆🏼🙇🏼♀️
大家亦可以向三個吃貨介紹美食👻我們一定會去試👅
#三個90後吃貨_荃灣美食推介
好食雲南米線 (荃灣)
荃灣路德圍38號地下