為咗開會搵咗依個地方 ~真·龍蝦肉 蕃茄醬意粉睇咗好多食評先敢叫依個粉,真係龍蝦肉嚟㗎,蕃茄粉就正常嘅茄粉,冇乜特別。本身鍾意食酸野,整體味道唔錯。到嘢飲啦,依杯Americano打破咗我對咖啡嘅印象,我竟然飲得出涼茶嘅味道,好淡同少苦,冇乜咖啡嘅香味...話係飲過最難飲嘅咖啡都不為過。作為「文青聖地」但咖啡難飲好似有點說不過去。另外如果你好肚餓,千祈唔好嚟依度,因為佢哋出嘢食嘅速度係奇慢!我哋成枱六個人,每個人都要等45分鐘至一個鐘先拎到嘢食,食物嘅質素祗係好一般。雖然杯嘢係好唔掂同嘢食都係一般,不過喺尖沙咀有一處可以買杯嘢飲就唔限時、有wifi、有得叉電、又啱開會討論嘅地方,實在唔容易。依度樓底唔高,聲音集中(不過相對亦會容易聽到隔離檯嘅聲),如果想需要用電腦工作或者開會都唔錯,同埋通常wall-in都會有位。見佢好評都唔少,依個質素嚟講有點失望。
為咗開會搵咗依個地方 ~

真·龍蝦肉 蕃茄醬意粉
好似涼茶嘅Americano

到嘢飲啦,依杯Americano打破咗我對咖啡嘅印象,

見佢好評都唔少,依個質素嚟講有點失望。