今日去左港島做野,行過見到依間餐廳幾光猛,所以就冇諗咁多,試一試佢嘅質素如何。由於我去嘅時間係早餐時間,排左10分鐘左右先至有位,我叫左牛扒炒蛋多士餐,成件事都冇咩問題,唯獨是個汁好杰好鹹,杰到好似放左好耐放到凍晒咁,加上離奇地咁鹹,令到塊牛扒冇辦法食得晒,另外嘅炒蛋同多士就正正常常。野食方面就係尚可嘅,以普通茶記嚟講係好正常。但間餐廳個氣氛就奇奇怪怪咁,絕大部分嘅侍應都比較晦氣,落單落得好急,你諗多一秒都已經好唔耐煩,我都明白我唔係去五星級酒店食野,加上又未去到澳牛咁癲,但用餐體驗確實一般。
2023-05-03
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$44 (Breakfast)