2018-07-30 391 views
今日老公生日 等老公收工之後去左型點到食飯,行左好耐,見肚餓,老公又話想食西餐,就見到呢間,係屯門食過印象唔錯,就決定拎飛等位,等左25分鐘入得。坐低睇餐牌,落左個周打蜆湯,公司沙律,薯條,漢堡同蝦意粉,前後5樣野。公司沙律:菜極度唔新鮮,一味靠點汁食,真係唔知咁叫食醬定食菜好。周打蜆湯:學周星馳話齋,頂你個肺,仲杰過芝麻糊,咁既野都有人會飲?一淡 無錯係飲左一淡就叫佢收走。薯條:還可以啦!叫貨返黎炸就係,係唔可能整得唔好食。漢堡:叫左5成熟,黎左9成比我,包凍既!肉凍既!食到呢到都已經係為左生存而食,唔再享受呢餐。蝦意粉:擺面個兩塊包好似我阿媽擺左係屋企廚房兩個禮拜都唔捨得扔個d咁樣!又硬又凍,拎黎扔人真係可以扔死人咁濟。意粉無味,蝦炒又無炒過,煎又無煎過,烚熟晒佢撈埋就係,咁樣百幾蚊收個意炒,好唔好意思!重頭戲黎啦,未完啊!食到尾我老公去左廁所,我就埋左單先,到老公返黎,我就湊個女去反斗城買玩具,叫佢慢慢飲埋杯類似水既凍檸茶先上黎搵我地,一路好好地買埋玩具比阿女搭車返屋企,我住朗屏,返到屋企樓下先知,原本我老公林走又有埋單,佢以為我無埋到,姐係同一張台,同一家人,同一張單埋左兩次,

薯條:還可以啦!叫貨返黎炸就係,係唔可能整得唔好食。

重頭戲黎啦,未完啊!食到尾我老公去左廁所,我就埋左單先,到老公返黎,我就湊個女去反斗城買玩具,叫佢慢慢飲埋杯類似水既凍檸茶先上黎搵我地,一路好好地買埋玩具比阿女搭車返屋企,我住朗屏,返到屋企樓下先知,原本我老公林走又有埋單,佢以為我無埋到,姐係同一張台,同一家人,同一張單埋左兩次,打去問要我地返過去取消!都算!都要返,雖然唔多、都要500幾蚊,返到去餐廳已經得返1-2台客,已經10點半左右,我搵到經理同佢講,佢叫我等等,跟住唔知行左去邊,呢個時候我聽到有個女樓面問個4眼男樓面,問我咩事個d,聽到4眼仔話:無啊話比多左次錢返黎取消返,張單咁平都要搞咁多野 跟住細細聲笑。我想扯火既時候,好彩我老公捉住我,同我講:油佢啦阿女係到。如果唔係我真係會插到佢地飛起!1句講晒:食物唔得!態度更加唔得!絕對無下次!
2018-07-30
Waiting Time
25 Minutes (Dine In)