今日lunch就諗住同朋友食燒肉,點知係一個失望嘅經歷。。食物差:我地叫做2個set lunch,一個豬肉同一個牛肉嘅燒肉套餐。首先基本上係食唔到d咩肉味,肉嘅質量相當差,淨係會有醃料嘅味道,而且d豬肉好大陣怪怪嘅酥味,而且仲要韌到不得了,所以都無點食過兩份肉。。服務態度差:唔知係唔係因為樓面侍應人手唔夠,好似全間餐廳淨係得2-3個樓面,所以搞到佢地都幾暴躁,講野嘅態度都係呼呼喝喝,講野都幾寸,執野係好嘈,十分影響餐廳氣氛同食客心情。。環境衛生麻麻地:出面自助區嘅衛生麻麻地,攞醬料嘅時候一攞起枝匙羹係成好油,即刻要洗手,而且野食亦都搞到個檯面周圍都係而無人清理,衛生環境欠佳。
今日lunch就諗住同朋友食燒肉,點知係一個失望嘅經歷。

2021-01-23
$90 (Lunch)