2011-05-01 51 views
朋友介紹話呢間野幾好,今晚就走左去試下,點知d食物同服務真係差到嚇死人,俾錢請我都唔會再去!事原係我地一order 完野,個女waitress(比較高級個個),好似好趕時間禁,一個轉身就攞住本meun 撞向我隻左眼角,個個menu 好的似係木做既,俾佢禁一撞,眼淚水都出晒,個waitress 就只係講左對不起就即刻走人~我就慘啦,眼角損左又腫左,見佢都係打工就算~無同經理投訴佢~之後d野食黎到,我食T骨扒,勁硬,勁老,一d牛肉味都無,又勁多肥膏,我都唔知自己食緊咩,我男朋友個塊都係禁。明明係肉眼扒,3份2都係肥膏,你話有無攪錯呀~到最後叫埋單,等左成15分鐘,明明見佢print 左張單出黎,但又唔攞俾我地,到俾左我地,佢地個個又好似失左憶禁,由我地張信用咭放係cashier 度唔理,禁又再等多十幾分鐘。我終於忍無可忍,走左去問經理,佢竟然唔彩我! 我再問,佢話都無單埋,埋曬啦Wor! 之後找到我張信用咭,look左就只係放番張咭係我地枱面,名都唔駛簽,個waitress 就即刻走左,一句道歉都無,我同個經理投訴佢聽完就算,一d都唔理,重要收埋我地加一!呢d禁既服務態度,我真係唔明點解佢

到最後叫埋單,等左成15分鐘,明明見佢print 左張單出黎,但又唔攞俾我地,到俾左我地,佢地個個又好似失左憶禁,由我地張信用咭放係cashier 度唔理,禁又再等多十幾分鐘。我終於忍無可忍,走左去問經理,佢竟然唔彩我! 我再問,佢話都無單埋,埋曬啦Wor! 之後找到我張信用咭,look左就只係放番張咭係我地枱面,名都唔駛簽,個waitress 就即刻走左,一句道歉都無,我同個經理投訴佢聽完就算,一d都唔理,重要收埋我地加一!呢d禁既服務態度,我真係唔明點解佢個門口可以有優質服務個標誌!
2011-05-01