2017-01-11
環境: 尚可食物: 午餐價錢由最平$38-$98 不等, 淨睇價錢同相片以為物超所值, 加上見到咁多網上好評同零負評,所以決定一試我所揀嘅係J餐 (壽司定食B) $64 雖然$64我對質素已經期望不大, 但食完嘅感覺係壽司飯零醋味, 魚生零魚味(即係冇味), 同埋岩岩上枱嘅手卷紫菜已經係軟腍腍, 前菜淡而無味, 一個字 伏! 食完好後悔寧願俾多少少錢食德美 (比較近嘅大埔都新開左)!服務: 12點幾去到時只有3-4枱客人, 起咁少人嘅情況底下竟然落單上菜一錯再錯! 叫左兩杯熱柚子蜜,第一次上左一熱一凍,我哋更正係兩杯熱 侍應竟然話番我哋轉頭質疑我哋落單叫錯 5分鐘過後竟然同一個人再上多次凍柚子蜜對此我只可以表示十分無奈另外, 職員將所有枱嘅單都搞到十分混亂, 餐飲都被送去錯誤嘅枱號, 加上職員本身連對各個餐之間嘅分別都分唔到 (eg 壽司定食A & 壽司定食B 嘅壽司係唔同嘅) 令情況更混亂! 而且對顧客大聲呼喝簡直是不禮貌的行為!! (eg 對客大叫 "係你搞到我好亂我冇亂! " .....無言)雖然小店係值得支持, 但該店職員的甚差語氣同行為令我覺得尼間餐廳可一不可再! 我明白上水
服務:
雖然小店係值得支持, 但該店職員的甚差語氣同行為令我覺得尼間餐廳可一不可再! 我明白上水係較少日本餐廳, 但以尼個食物質素同服務態度令我質疑網上好評嘅可信性