2022-01-22
扮日式 … 除咗食”悠閑feel” … 食物完全唔值 …一坐低已真心O嘴覺得離譜不知所謂,扮高檔日式餐廳,竟然得水俾客人,唔係綠茶/其他茶囉,完全破壞咗成個日式feel格局。Lunchtime $350嘅和牛照燒定食,以為係即叫即整,點知係一早整好咗嘅,呢個真心覺得差。上面d洋蔥多到好似唔洗錢,只見到洋蔥,不如叫「洋蔥飯」算,遇著我完全唔食洋蔥會拎開d洋蔥之後,見到肉就得少到冇10小片,肉質普通,成個lunch set性價超低。覺得餐廳management麻麻 … 虛有其表,可以從細節見到,咁嘅時勢covid-19一日130單,我前面角落個bar枱對住d刺身,但完全冇嘢隔住;仲有餐廳牙籤唔係用有套住的;廁所冇標字,真唔知邊個係廁所。服務1月22號一男一女好勤力,每張枱走咗之後都有做消毒。食物性價比超低,試一次已足夠。
服務1月22號一男一女好勤力,每張枱走咗之後都有做消毒。
食物性價比超低,試一次已足夠。
上面d洋蔥多到好似唔洗錢,只見到洋蔥,不如叫「洋蔥飯」算,拎開d洋蔥之後,肉就得少到冇10小片,肉質普通,成個lunch set性價超低。