病咗嘅香港,好多人假日都逃走到郊外呌呌氣,今日拜完神就去咗泰道食 late lunch,因我早排想食芒果糯米飯,但但但。 。 。最後都係未食到 😭😭😭😭睇完個餐牌呢樣又想叫,嗰樣又想叫,結果叫太多,飽得滯無位放甜品。 。 。我哋叫咗小食併盤,蝦餅魚餅好香,沙嗲豬好味,但南瓜咖哩雞個汁就稀咗啲,無乜咖哩味,鮮胡椒炒花甲好香胡椒味,而黃金菜始終係炸,比較油膩。反而佢哋個菠蘿沙冰好好味,跟杯上片菠蘿乾都好正 😋😋😋但餐廳服務態度真係一般,假日多人洗手間廁紙用晒,同佢哋講都唔更換,餸菜上檯都慢。如果坐到對住沙灘嘅檯個景真係無得頂 😍另外停車場星期六日要收費。

反而佢哋個菠蘿沙冰好好味,跟杯上片菠蘿乾都好正 😋😋😋

如果坐到對住沙灘嘅檯個景真係無得頂 😍

另外停車場星期六日要收費。
小食併盤
菠蘿沙冰