2015-10-14 586 views
去sogo買野行到累,夜晚9點都未醫肚,到4樓見到有coffee shop, 好唔好食都醫左肚先!肥蠅同蠅友一坐低,侍應立即話要叫好快點叫,(但直到我地走果刻依然有人入緊)叫食物,叫左好耐都冇人理...但又叫我地快點叫,明明冇咩人。終於理我地,黑面侍應只會每句不超兩字回應,例:蠅:唔該公司三文治丫侍應:烘? =="上食物時亦唔掂,有食物冇餐具,又係叫左一輪先有人理。我地叫左兩樣食物,一樣係海鮮白汁焗通粉。跟餐,配餐前小食,雪糕,餐飲。價錢$115。(餐唔係好多選擇,得四款,都係焗/意粉為主)餐前小食:粟米沙律。一個雪糕球咁大。海鮮白汁焗通粉。還可以啦。海鮮太少。得兩粒蝦。面頭有cheese都還好。食到底d通粉真係乾。通粉份量都幾多。另一樣,單點公司三文治。($68)都係例牌果d料,旦,番茄,煙肉等。失望既係,我諗住有四份三文治,點知。。。有面包邊果塊近乎冇料(如圖)!!!! 得三邊面包邊比我地盛惠68蚊!配餐既雪糕,總括而言,唔行街行到累,肚餓到頂唔順,應該唔會再試
去sogo買野行到累,夜晚9點都未醫肚,
到4樓見到有coffee shop, 好唔好食都醫左肚先!

終於理我地,黑面侍應只會每句不超兩字回應,例:
蠅:唔該公司三文治丫
侍應:烘? =="

上食物時亦唔掂,有食物冇餐具,又係叫左一輪先有人理。

我地叫左兩樣食物,

餐前小食:粟米沙律。一個雪糕球咁大。

另一樣,單點公司三文治。($68)

都係例牌果d料,旦,番茄,煙肉等。
失望既係,我諗住有四份三文治,點知。。。
有面包邊果塊近乎冇料(如圖)!!!! 得三邊面包邊比我地

盛惠68蚊!

配餐既雪糕,

總括而言,唔行街行到累,肚餓到頂唔順,應該唔會再試
2015-10-11
$100 (Dinner)
Dining Offer
Voucher