今天早上11:25到此店食了一個34元的牛肉面早餐,12:10走時發現沒有單,便問其中一個伙記要求取回單,但伙計説出去話五號枱便可,我出到去話五號台,跟住放低34元後行出門口,跟住個女收銀出去門口問我食左D乜嘢,我話食咗沙爹牛肉麵早餐,佢話部機冇打早餐,屈我話係咪食咗午餐,因為早餐11點半已截,我話我11:25嚟食,你部機冇打,冇入單係你地問題,你唔入機我就要比午餐錢,貴一倍,冇可能,你哋唔係第一次冇印單,十分鐘前都有一個女人追你地印單,你都冇印,你可以睇CCTV睇吓11:30時我食乜,是否早餐,花十秒鐘時間就可以,我企喺度等你睇,你哋咁樣做生意點幫襯你地,跟住佢就話算,簡直係***極差的店鋪***