2017-01-19 2749 views
今日個仔生日, 原本BOOK左間VIP ROOM. 其實VIP ROOM 真係幾大幾靚. 可惜入去時遇到有些不太開心的事情, 好在個男店長表現出乜野叫做專業服務. 安排得相當理想. 不單只是我. 佢地D員工見到D客坐得唔舒服都立刻同佢地解決問題. 呢間野好抵讚. 佢地完全以客人至上的服務. 香港精神. 食物唔貴. 好食美味.  個人喜歡海膽剌身. 不過最好是4位朋友去. 因為談話會好一點. 真係會番單再去. 4個食左成1800元左右. 但也覺得值得.
鮑魚
Other Info. : 我覺得其實地舖 係比樓上VIP ROOM 舒服, 因為如果空氣不好, 或者有一班人開大會玩到喪哂. 咁真係好鬼嘈,
2017-01-18
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
Celebration
Birthday