2023-01-31 85 views
又到拍拖嘅日子啦 想去間有少少情調嘅西餐廳🤭🤭不得不讚呢到服務態度好好👍🏼慢煮鮑魚配日式醬油意大利飯($228)見到幾特别諗都唔諗就叫左😆 鮑魚煮得非常入味 仲好香架超好食😋😋而日式醬油煮意大利飯又意外地夾 甜甜地嘅醬汁配搭住硬硬地身嘅飯粒🤤有口感又好味好喜歡呢個配搭🥰香草燒美國 12 安上牛柳配黑松露薯蓉及烤蔬菜($368)我個人比較鍾意牛柳 肉質juicy 又林身🥩唔洗咬到囗都攰 呢個仲加左香草燒都幾特別 簡單嘅調味但味道豐富🤤🤤食到牛肉香味又唔會太單調 旁邊嘅黑松露薯蓉都好香好滑架🤩黑松露薯條($68)薯條份量一啲都唔細呀🥳熱辣辣上到枱每條都脆卜卜 再加上點點嘅黑松露碎真係好香食唔停口呀😋Sangria Blanco ($88)我揀左白酒做底嘅sangria🍹雖然都有返咁上下濃度嘅酒 但果味都幾香架 😌幾易入口 而且好大杯好似飮極都飲晤哂😝Cabernet Sauvignon ($98)我地想要杯fruity啲嘅紅酒 🍷staff 推介左呢杯 果然飲落好清香🥰對於唔太飲得酒旣朋友應該好啱😝

慢煮鮑魚配日式醬油意大利飯($228)

香草燒美國 12 安上牛柳配黑松露薯蓉及烤蔬菜($368)

黑松露薯條($68)

Sangria Blanco ($88)

Cabernet Sauvignon ($98)