2017-02-07
weekend中午去, 人竟然唔算多WOR, 優優閒閒的感覺, 挺C 服的。叫左一個deluxe all day, 一個奶醬多。deluxe all day:才50-60蚊, 就已經有一個ALL DAY, 有英式腸, 炒蛋, 焗豆, toast, 煙肉, 英式腸好食WOR, 入面有香草, 香香的, 岩我口味。炒蛋唔得...唔係而家出面好興果D 炒滑蛋,. 真是普通炒蛋.... 早之叫太陽蛋.... 煙肉唔算肥WOR,我都食到, TOAST有驚喜, 因為有自家製果醬!! 唔甜, 有D STRAWBERRY肉, 幾清新!奶醬多:剛整起微暖, 最中意食暖暖的多士, 不過唔係好多花生醬同練奶, 乾左D,不過就唔會太甜, 我覺得OK呀呢度D WAITER 好好禮貌, 比起隔離XX茶座好多了! 但單是食LUNCH呢一個鐘, 差佬來左2次, 趕車, 好煩。
deluxe all day:
奶醬多: