今日去科學園接朋友放工,好耐冇嚟科學園,發覺原來呢度都幾多餐廳,行咗一陣,發現呢一間燒肉放題好吸引,一於試一試。燒肉放題嘅價錢係$238,除咗有多款燒肉,仲有好多好多韓國小食同主食,另外仲有壽司同刺身,真係超豐富!一坐低就好的已經好快手地放下錢菜同埋生菜,再提醒我哋用QR code落單,只有飲品係需要出去自取,其他食物都係店員安排, 十分方便。飲品嘅本身亦都非常多,而且仲有啤酒,鍾意飲啤酒嘅朋友不能錯過🥳牛肉嘅種類都相當多,我哋試咗三款,三款都好好食!另外海鮮都有不少選擇,我哋食咗帶子同扇貝等等,都幾新鮮,正!三文魚同吞拿魚刺身都幾好食,尤其推介三文魚!海鮮煎餅、炸雞、石鍋牛肉飯都好好食,全部即點即煮!呢度食物嘅份量都好大份,而且選擇超級多,建議每樣鍾意食嘅嘢都點少少可以試多啲唔同嘅嘢😍

燒肉放題嘅價錢係$238,除咗有多款燒肉,仲有好多好多韓國小食同主食,另外仲有壽司刺身,真係超豐富!

牛肉嘅種類都相當多,我哋試咗三款,三款都好好食!

三文魚同吞拿魚刺身都幾好食,尤其推介三文魚!

海鮮煎餅、炸雞、石鍋牛肉飯都好好食,全部即點即煮!