2021-07-27
星期日下午黎食商場得幾間店開左,所以人流唔多,餐廳都唔算多人。有露台位,見好多人帶狗仔黎食由將軍澳站行過去都有啲距離架,仲要當日勁好天,🌞曬到丫,沿路好多時都無瓦遮頭,就算經天晉商場過去,算係間中有少少冷氣同遮陰,但都好曬好熱。好後悔無係地鐵站撘小巴過去🥲食物方面,對我黎講都算合格ge 係落單同上菜方面有啲問題埋單$3xx兩個人叫左:-lunch set E腸拼盤配薯菜加左$18有湯同甜品-再加個豬手職員可能係新手啦,上菜又上錯野兩次,之後發現佢跟本落錯單,落豬手變左落all day breakfast 我宜家寫緊食評先發現當日食到飽左忘記仲有甜品未上😫而叫埋單時,職員都無提我地仲有甜品囉🤷🏻♀️腸併盤好正常,其實腸都好難會唔好食🤪薯菜唔錯,下面的薯蓉有調味,仲食到有薯粒,有啲咬口,唔會一pat野,幾好味。豬手會預先切好,唔洗自己切咁煩,豬手味道不錯,皮又夠脆。下面仲有酸椰菜同薯仔沙律,不過椰菜嫌唔夠酸。當日餐湯係蘑菇湯,呢個真心麻麻,上菜時都唔夠熱,好似就咁淨係用蘑菇打碎ge 咁道。
商場得幾間店開左,所以人流唔多,餐廳都唔算多人。
有露台位,見好多人帶狗仔黎食
好後悔無係地鐵站撘小巴過去🥲
食物方面,對我黎講都算合格ge
係落單同上菜方面有啲問題
埋單$3xx
兩個人叫左:
-lunch set E腸拼盤配薯菜加左$18有湯同甜品
-再加個豬手
我宜家寫緊食評先發現當日食到飽左忘記仲有甜品未上😫
而叫埋單時,職員都無提我地仲有甜品囉🤷🏻♀️
腸併盤好正常,其實腸都好難會唔好食🤪
豬手會預先切好,唔洗自己切咁煩,豬手味道不錯,皮又夠脆。
下面仲有酸椰菜同薯仔沙律,不過椰菜嫌唔夠酸。