2021-03-30 587 views
因為返唔到大陸,所以專登上山頂食奈雪包包。價錢同大陸奈雪差不多紫薯嘟嘟入面有紫薯同麻薯,好充實感覺。霸氣芝士草莓芝士味香濃,配上清新的草莓。食物同環境都正常,係員工要改善話說我們一行3人一齊去,我們都各自買飲品。我是第2個買,一杯飲品同一個包佢係比個冇線牌號等飲品,到號會震會響的。我2個朋友都有飲品,我杯仲未有,然後我見對面的客人遲我十分鐘都有同我同款的飲品,我就出去問個職員啦。佢話我杯仲未有,但我見枱面就有一杯溶左少少冰既草莓。問佢係咪我,佢答我不是。隔一陣,佢叫我牌號,明明應該係個牌會自己震嘛。我行出去,佢問返我杯係咩飲品。然後我話草莓啦。佢就比左頭先果杯野我,我問佢究竟放左幾耐頭先一路都放係度,我問佢又話未到,我返去又叫返我出來。如果係電腦有問題既,請說明,都唔好要個客咁等。等都唔緊要,唔好就咁hea杯飲品係度咁耐。d沙冰都溶左一半。這是一個不愉快的經驗。
因為返唔到大陸,所以專登上山頂食奈雪包包。
價錢同大陸奈雪差不多

紫薯嘟嘟
入面有紫薯同麻薯,好充實感覺。

霸氣芝士草莓
芝士味香濃,配上清新的草莓。

食物同環境都正常,係員工要改善
話說我們一行3人一齊去,我們都各自買飲品。
我是第2個買,一杯飲品同一個包
佢係比個冇線牌號等飲品,到號會震會響的。
這是一個不愉快的經驗。