夜晚8點幾係附近上完堂,朋友提議食米線陣,諗諗下都好耐無食過,梗係好啦!係門口等左兩張飛就可以安排入座,非常快捷。無奈係入座就快,但想搵人落單就好慢,好不容易截停左一個黑衫人,佢應完之後就又唔見左人,只好再等另一個侍應送餐時搵佢落單蕃茄湯底真係無得輸,但如果鍾意食辣,我就推介麻辣蕃茄湯底,我之前食過係幾好味,只不過今日唔想食辣。+$8豬頸肉好香口,都幾好味。朋友就試左新呢個椰子雞米線,入面有雞肉,雲耳,蕃茄,我都試左啖個湯都幾香濃椰子味,跟餐連埋雪耳龍眼茶,都幾清潤。 朋友話想試蜜糖檸檬雞翼3隻$22,點知最終係我食左2隻XD,我覺得幾好味,係略嫌唔夠多檸檬味。唔知係咪米線陣轉左系統,以前落完單都會俾張單我地睇下嗌左D咩野食,依家靜係拎張單去收銀處俾錢。跟住個職員靜係話個價錢俾我聽,我已經好好禮貌問佢可唔可以影張單黎睇下,佢就一臉唔耐煩咁印左單出黎。我覺得印一張單出黎俾食客對下自己嗌左D咩野野,同埋價錢岩唔岩係好基本既野黎。講真,大家多個保障姐,收多收少錢,有咩誤會不快就唔好啦。跟住我再話八達通俾錢,佢都唔應,臨走乜都無講,我都唔預期你講聲多謝,但連BYE BYE都無講。唔通因為我俾得
係門口等左兩張飛就可以安排入座,非常快捷。

番茄湯米線+香酥豬頸肉+唐生菜

鮮香椰子雞米線餐&凍清甜雪耳龍眼茶+香酥豬頸肉

蜜糖檸檬雞翼

講真,大家多個保障姐,收多收少錢,有咩誤會不快就唔好啦。

唔通因為我俾得百幾蚊食餐飯,唔可以要求太多?
2018-06-12
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$65 (Dinner)
番茄湯米線+香酥豬頸肉+唐生菜
鮮香椰子雞米線餐&凍清甜雪耳龍眼茶+香酥豬頸肉