2020-10-31 145 views
今日去開尖沙咀,就想搵啲樓上cafe支持一下,用apps搵到小糖鈕,決定試試!大廈入囗唔算大難搵, 不過餐廳嘅招牌就唔係咁顯眼。 餐廳喺3樓, 打開𨋢口就見到連🐷提醒你要量體溫。 餐廳大約可容納25-30人, 可惜係我由十二點半入座到大約一點四十五分離開時成間餐廳都只得8個人, 可想而知疫情對小店特別係樓上舖影響係好大, 希望大家多多支持苦苦掙扎嘅同路人!講番食物,星期六有set lunch,我揀咗日式炸辣雞,包括湯/沙律,甜品及餐飲,我揀咗加$10要即磨咖啡。 可能真係人手唔夠, 最真係等咗20分鐘至上主菜,飯就有啲硬兼唔算好多, 男士可能唔夠飽。 不過個炸雞真係幾好味, 外層鬆脆但雞塊好juicy。 甜品係 cheesecake, 比我預期中好食好多,正!

2020-10-31
$97 (Lunch)