2023-12-20 5 views
朋友喺附近返工,叫我我過嚟呢度試吓呢間日本菜日出蕃茄 ($58)以新鮮的蕃茄為主角,色澤鮮豔,蕃茄好多汁,如果着白色衫要小心啲,食得出好新鮮,因為蕃茄好香甜,味道清新,係好開胃嘅前菜燒伊左目 ($258) 伊左目魚經過燒烤後,肉質鮮嫩多汁,外皮燒烤得恰到好處,帶著淡淡的炭燒香氣,入面既魚肉仲好鮮嫩多汁,同埋熱辣辣,唔會好腥串燒中的一口牛 ($48) 帶著濃郁的牛肉香氣,仲要不會燒得太熟,每一口都帶來了滿滿的肉汁和嫩滑的口感,加埋少少黑椒同鹽調味,好正,係我今晚既no.1😂雞腿肉 ($38) 肉質十中算鮮嫩多汁,外皮烤得金黃酥脆,加埋燒汁調味,夠惹味!甜番薯 ($28) 簡單但好食,烤製後,口感特別香甜軟綿,外皮酥脆,每一口都能感受到番薯的天然甜味,帶來了滿滿的滿足感😆白燒鰻魚 ($48)鰻魚口感爽口彈牙,食得出好新鮮,肉質鮮甜同帶著淡淡的炭燒香氣,都好唔錯
朋友喺附近返工,叫我我過嚟呢度試吓呢間日本菜

日出蕃茄 ($58)

燒伊左目 ($258)

串燒中的一口牛 ($48)

雞腿肉 ($38)

甜番薯 ($28)

白燒鰻魚 ($48)