2023-01-08 970 views
星期日晚人不多 ,大概坐滿了餐廳三份一人。叫了388+30(假日) 既放題。一坐左係24號台開始點餐,上了牛肉拼盤同刺身,開緊醬嘅時候忽然間有隻曱甴走咗出嚟嚇一嚇。叫職員過嚟處理一下,然後搬咗去33號卡位。正式開始用餐,個人覺得牛肋肉及牛胸腹既肉質比較好。叫左幾次黎食。菠蘿都好甜好好味。但蝦是霉的😩食到中途忽然間又有隻曱甴係枱面走出黎打招呼,e下毫無心理準備,嚇到標冷汗。又叫職員過黎處理,咁啱叫到同一個職員過嚟處理,我話第二次啦。。佢笑住同我講一句,你啲嘢食特別香。我唯有強顏歡笑無言以對。☺️經理走過坅左我張單話最多打個九折俾我,真係好好人!? 🤗整體來講,間野食物唔錯,但衛生真係好差,影定相留證據,打住咁多先,宜家快啲食粒維他命C先,費事一陣肚屙作嘔。。。。
星期日晚人不多 ,大概坐滿了餐廳三份一人。

叫了388+30(假日) 既放題

經理走過坅左我張單話最多打個九折俾我,真係好好人!? 🤗

• 刺身拼盤