2024-09-11 139 views
我同朋友喺饒宗頤文化館參觀嘅時候,無意中發現呢間隱藏嘅西餐廳,House of Joy Oyster Bar and Restaurant,啱啱肚餓,就決定喺度食晚餐。❤️美國頂級牛腹肉12安士賣相好引人注目嘅牛腹肉,睇落非常豪華,上枱前已預先切開,好貼心方便。粉嫩色嘅牛腹肉肉味香濃,口感細嫩多汁。❤️蘋果木煙燻西班牙乳豬仲未食之前就香味四溢嘅乳豬,經過長時間嘅煙燻烤,乳豬充滿咗鮮甜嘅味道,而且仲保持住乳豬原有嘅營養,口感焦脆,鮮嫩多汁。❤️澳洲藍青口配西班牙藍芝士忌廉汁.薯條食完仲想再食嘅澳洲藍青口,食落去嘅時候口腔入面充滿咗海洋嘅鮮味,濃郁嘅芝士忌廉汁提升咗青口嘅味道,再配埋香脆薯條,真係好滿足。❤️苤藍椰子湯配紅蝦多士必須讚一下紅蝦嘅口感,肉質緊緻嫩滑,口感彈牙鮮甜。苤藍椰子湯非常清香,與紅蝦十分搭配,係必食嘅一道菜。
❤️美國頂級牛腹肉12安士
美國頂級牛腹肉12安士