早幾日同屋企人慶祝生日🥳,就帶咗佢地去呢間位於西環既相馬日式火鍋試吓新野😋😋呢間日式火鍋氣氛幾好,人流又多,但每張枱之間又有D 距離,抵讚!👍入到去一坐低, 點左我最鍾意既👍海鮮👍,食材滋潤肥美,同埋好鮮甜,爽脆可口,好滿足👍!之後叫夾左d👍菇類👍。菇菇鮮甜, 特別一提係個海帶,夠厚身好好味😋。 我地叫左👍甜豉油湯底👍。湯底清清地, 唔會搶左材既鮮甜, 齒夾留香! !😉另外,呢個草草牆設計幾特別,設計令人特別覺得溫暖柔和,最岩打卡😁。店內環境都乾淨闊落,冷氣夠凍,岩曬夏天食火煱都無問題🤩埋單時發現有得食👍大閘蟹👍,唉呀,而家先見到,但食飽啦,唯有下次啦😎總結: 😋味道:4.5/5👔服務:4/5🧹衛生:5/5😄回頭率:5/5☺️推介: 5/5

總結:
😋味道:4.5/5