2016-08-21
行開呢頭見完工之後就同媽咪撐枱腳,查openrice見對面呢度有漢堡包食,急不及待去食好d~德州燒烤漢堡同餐牌個圖一樣大大件,厚厚嘅漢堡牛肉食落口中味道好好味好juicy,配埋洋蔥圈/煙肉/新鮮爽口嘅蔬菜同香脆嘅麵包,簡直令味蕾嘅享受達至巔峰~ 平時我好少食酸青瓜,但呢度嘅伴碟酸菜青瓜醃得好好味好醒胃~ 薯條夠熱同脆口,好味~ 呢個德州燒烤漢堡果然係必食之選!!另外亦叫咗個Egg Benedict,個蛋煮得超級啱啱好,切開仲係流心的,煑得好靚有水準!! 再配上佢嘅醬食鬆餅,少少酸好開胃,好味之選!!飲品叫咗一杯凍咖啡同熱咖啡~ 如果鍾意飲咖啡,佢哋呢度有多種選擇:有本地嘅烘焙咖啡豆,或者手沖咖啡係嚟自埃塞羅比亞椰加雪夫,又或者呢度Expresso Blend結合左四個不同產地嘅精華(包括咗哥倫比亞,蘇門答臘,巴西同埃塞羅比亞),使個Expresso有多種層次感,推介~總括:食物製作超級有誠意,抵食好味,會再encore!!
總括:食物製作超級有誠意,抵食好味,會再encore!!
德州燒烤漢堡
德州燒烤漢堡