(Non-member)
睇過其他食評話ok, 上星期同朋友就去食十勝試試. 有以下結果.十勝烤薄切豚肉, 個朋友話講真唔好食, D肉好硬好鞋, 完全無味,食咗一半都唔想食, 係d 汁令到飯有味. 十勝烤豚肩脥丼, 其實都係豬頸肉, 但個名唔係,我就係唔想食豬頸肉, 諗住豚肩係第二樣野, 但問個店員佢話唔係豬頸肉. 我話想換, 佢話唔得. 之後我話我唔食豬頸肉, 佢都無理我, 仲黑面, 態度極差, 其中一個男仔仲突然好串同我講, “豚肩同豬頸肉都係咁上下地方既肉, 你下次order前要問清楚, 態度極差差差, 但唔係一個係咁, 幾個員工都態度唔好, 今次食得好唔開心, 我以後都唔會再光顧

今次食得好唔開心, 我以後都唔會再光顧
2011-04-09