廚師係有心機做美食,西班牙豬係不錯,油味不重,肥肉都平均,意粉味道較重,只有咸味,而且份量不多,價錢相對比一般小型餐廳高,麵包太乾,懷疑放o左好耐,酒類選擇小,酒杯和桌面清潔不佳,服務員態度更不佳,雖然西班牙豬肉很好食,不過太受氣,我會再尋覓另一間好食同服務態度好的西班牙餐廳
Other Info. : 食物都可以,一般西餐應有o既質素啦!但真係唔會再去!!!個服務員態度差到爆!開始面色已經唔好,但見食評唔錯唯有一於少理,點知''下單時我老公話食咩佢都介紹第二樣,介紹無問題的,但要我們完全跟佢意願,請問誰是客人?拒絕時佢仲即刻黑面行開,要我們再考慮下食咩野,叫佢介紹酒好似唔想答似的,我心想,我們做錯什麼要到一間味道可以但服務態度差到爆既中上價錢餐廳仔晚餐要咁受氣!各位巴打絲打,我同老公出名脾氣順得人,但Li次真係好嬲,雖然環境食物都可以o既,但服務態度差到爆,你們自己考慮啦