2017-05-10 1164 views
今日好耐冇見元朗朋友, 所以佢話有間西餐廳唔錯我哋就諗住去試 ,去到好好彩仲有三個位就可以唔使等啦。今次我哋叫咗朋友話必叫嘅朱古力 ,有安格斯牛肉漢堡 波蛋三文魚鬆餅, 仲有一個應該係全日早餐, 我哋最後三個女仔係差唔多食咗大半已經係勁飽。份量真係幾大分, 安格斯牛肉 …肉汁都好多 ,而且麵包都有微溫,所以食落去啖啖肉味道不錯,薯條方面都好脆同埋粗身十分好味 。朱古力比心目中淡咗少少 同埋份量偏細杯。 波蛋三文魚鬆餅只屬普通,只可以講系列份量夠。之後個全日早餐 ,都係比較普通 ,所以整體嚟講, 漢堡最突出!! 應該下次嚟的時候也會再叫這個漢堡。唯一係這裏不好是店較迫但是食品質素還可以。

唯一係這裏不好是店較迫但是食品質素還可以。
2017-05-07
Type of Meal