2024-06-13
其實這間餐廳已幫襯左超過 十幾年. 以前是常客. 覺得質數很好. 但近幾年. 每次光顧. 坦白說. 食物質數真的大不如前. 雖然LUNCH SET是抵食, 但唔係好質數今天點了兩客午餐餐前可說紅/白湯, 點了羅宋湯 - 不過不失, 還會跟上自家餐包 - 還可以, 暖/軟, 可自行配黑醋/橄欖油一起吃主菜 - 炭燒西冷牛配香辣黑椒汁 - $118 - 這個已是第二還是第三次叫. 近年內, 每次有同一感覺是, 超級 UN, 今天已點 5 成, 仍是切得很吃力, 差點要企身切吧. 吃這塊牛扒吃得身水身汗. 太辛苦. 而且好有趙頭. 絕對唔得. 雖然唔貴. 但真係唔合格. 有賣相無質數. - 香煎豬扒配蘋果燒汁 - $98 - 汁唔覺有蘋果味, 豬扒也是偏 UN, 雖然夠厚身. 一般吧餐飲: 熱咖啡, 算是正常機出水準吧. 沒有意見.餐廳服務, 在中午很有禮貎,
今天點了兩客午餐
主菜
餐飲: 熱咖啡, 算是正常機出水準吧. 沒有意見.
餐廳服務, 在中午很有禮貎,