2018-05-14
上網見咁多人推介 比佢個無骨雞翼賣點吸引左 所以就想一嘗無骨雞翼包既味道 今次買左蜂蜜無骨雞翼包同加配$8菠蘿青檸蜜 食落味道整體唔錯 平日我都不太喜愛這款麵包 但今次一嘗就對這麵包改觀了 咬落去麵包鬆軟 配埋甜甜地既醬汁加埋已經去埋骨既雞翼 絕對係非常啱晒我呢d懶人食 至於飲品方面 酸酸甜甜係夏天飲既時候非常解渴最後 服務方面有待改善 等左勁耐都未到我地 但眼見遲買既都快過我地 之後就去問店員 佢就話我地個號碼叫左好耐 最後發現原來係個女店員叫單號勁細聲 企遠左係完全唔知佢有叫到號碼囉無理由要全部客人企晒係個收銀面前等聽佢叫號碼掛同埋店員明明眼見企遠左既客人係未攞包 都無動於衷 唔會再叫多次號碼 仲要晨早將個包同凍飲品入袋 令到枝野飲都已經唔凍 服務態度真係有待改善