今晚我們大約九時一行五人101手工涮涮鍋烚下湯底選了蜆 三杯 蜆肉 涮涮鍋,湯內有少量鴨血,豆腐之類,如果多一點就好了。(本身實在很愛吃台式火鍋的鴨血)先來了一碟新鮮炸起的響鈴,脆得很,沾一點湯,非常開胃。另外,跟餐的牛肉也不會太老,其實丸類,餃類也不錯。餐內食物較少蔬菜類,所以追加食物中,菜類較多,可以平衡一下。飲品方面,101 /沖繩啤酒,可無限添飲,三五個己,真正一樂也。若果不喝酒,也可以點盆栽奶茶,肥肥矮矮的杯,加上裝飾,真的蠻像盆栽的。值得一提,一位佢吖俊店員也很有禮貌,大大加分呢 咁我哋坐卡位 我真係好不小心 跌了 銀包卡位側邊 門罅, 好彩吖俊 佢唔知喺邊度攞咗個衫㗎出嚟, 幫我搵返個銀包, 佢都搵咗好耐, 終於搵到出嚟 見佢成身濕曬 啲汗係咁流, 真係要唔該佢, 跟住我就問 我想表揚你 佢回覆我 話唔使最緊要我地食得開心。所以下次一定會嚟
今晚我們大約九時一行五人101手工涮涮鍋烚下
湯底選了蜆 三杯 蜆肉 涮涮鍋
,湯內有少量鴨血,豆腐之類,如果多一點就好了

佢回覆我 話唔使最緊要我地食得開心。
所以下次一定會嚟
2018-05-26
$330 (Dinner)
  • 手工即炸響鈴卷拼手工即炸魚皮