過去一個月內曾到訪牛一 兩次以呢個正常嘅價錢,中規中矩嘅質素,同奇差嘅態度,可以選擇去其他地方食第一次!同男朋友放工後黎食當晚是門口女店員幫我地落單唯湯底唔知點解出錯了 我落嘅是昆布湯,黎到的竟是蕃茄湯但怕麻煩,所以就由得佢了第二次!跟家人一起來再試多次結果!!!門口年輕稍胖的ASST. MANAGER態度奇差!當晚環境好嘈吵,因為佢話聽唔到我想落咩湯底,所以我便大聲小小地每隻字講清楚,怕到時又比錯湯底我。點知!!!佢竟然好大聲好似發脾氣般重覆我所講嘅湯底。唔該,聽唔到野嗰個係你而唔係我,你咁大聲做乜。其後佢帶位,無睇到login唔到點單嗰部機就走左,所以就叫左MANAGER黎整。點知!!!佢竟然戴住手套撳部機,仲要滴左滴水落我腳上面。雖然佢係有講對唔住,但衛生意識會唔會低左小小值得一讚嘅係,在場有位男trainee,雖然佢做野可能慢小小,但態度實在係好太多!可能係唔夠人手,在場嘅人都冇咩笑容但我諗冇人想比錢去食餐受氣嘅飯唔係要你笑到四萬咁口,但態度可唔可以好小小🤷🏻‍♀️
過去一個月內曾到訪牛一 兩次

第一次!同男朋友放工後黎食

當晚是門口女店員幫我地落單
唯湯底唔知點解出錯了
我落嘅是昆布湯,黎到的竟是蕃茄湯

但怕麻煩,所以就由得佢了

第二次!跟家人一起來再試多次

結果!!!
門口年輕稍胖的ASST. MANAGER態度奇差!
點知!!!佢竟然好大聲好似發脾氣般重覆我所講嘅湯底

唔該,聽唔到野嗰個係你而唔係我,你咁大聲做乜。

值得一讚嘅係,在場有位男trainee
,雖然佢做野可能慢小小,但態度實在係好太多!

可能係唔夠人手,在場嘅人都冇咩笑容
但我諗冇人想比錢去食餐受氣嘅飯
唔係要你笑到四萬咁口,但態度可唔可以好小小🤷🏻‍♀️