荃灣掃街多野食唔係新聞,經過門口見到呢間環境唔錯,即管入去試下。我哋嗌左6串串燒,3串蔬菜3串肉,個冬菇令我有驚喜,好入味又夠冧。日式串燒當然要試燒大蔥,燒得啱啱好,咬落多汁,證明師傅功架唔錯。安格斯牛小排燒出黎十分嫩口又juicy,最緊要一啲都唔靭!雞軟骨好大粒,有肉食,好脆。仲有薩摩赤雞翼,雞皮燒得好脆好香,一啲雪味都冇。鯖魚喺魚皮上面𠝹左啲坑紋黎燒,令魚肉香嫩滑得黎又可以鎖住肉汁,燒完唔會乾。除咗無咩魚骨外,亦都唔有魚腥味,作為鯖魚愛好者嘅我,呢間餐廳嘅鯖魚絕對係可以encore😋 至於個豬肉眼呢,肉多滑,唔會𡁻到個口好攰,而且配咗個酸酸甜甜嘅醬好開胃,同個肉好夾。每人叫咗杯cocktail,其中Happy Ending嗰杯嘅百香果味同青檸好出,勁refreshing,真係名副其實happy ending。