2022-04-20 222 views
🍴🍴話說之前食過brunch, 今次襯平日,試吓set lunch. Set lunch大概百零蚊,包餐湯,主菜,餐飲,比起單點,感覺抵好多。平日嘅關係,可能冇咁多客,上菜速度快咗。🍝🍝今次二人叫咗一個「意式羅勒番茄大通粉」同「龍蝦汁鮮蝦扁意粉」。個蕃茄大通粉雖然唔係太多材料,但個蕃茄sauce配合蕃茄整得幾好味。龍蝦計鮮蝦扁意粉頗有驚喜,龍蝦汁好夠味,扁意粉好滑,味道好好。🦞🦞🍶🍶餐飲方面,我哋要咗Peppermint ginger, 用一個玻璃小樽裝住,再跟隻杯仔自己斟。感覺幾精𡟹,飲到咁上下職員都有主動問需唔需要加熱水。值得一讚,餐廳用嘅餐具都幾有style,食物擺盤有心思。總括嚟講,餐廳環境舒服,食物質素唔錯,餐具同擺款都靚靚,適合情侶同朋友食飯傾偈打卡。📸📸