6 day(s) ago 0 views
我同老公最近去左日牛涮涮鍋專門店食晚飯,選擇咗佢哋最平嘅任食套餐,真係一個唔錯嘅選擇!一入門口,店內環境就已經令人感到舒適,木質裝潢配合柔和燈光,令整體氛圍輕鬆愉快。任食套餐入面包括咗各式新鮮蔬菜、日式和牛、魚片等,仲有多款自助醬料供我哋自行調配。和牛的肉質非常嫩口,確實值得一試。新鮮嘅蔬菜同埋豆腐都係非常好嘅搭配,令湯底更加鮮甜。店舖提供嘅高湯選擇亦相當豐富,簡單而好味,完美襯托出食材嘅鮮味。任食時間內,我哋根本冇停過不停夾食材,感覺食物新鮮得令人驚喜。值得一提嘅係,店內嘅自助醬料區有多款選擇,無論係芝麻醬定係蒜蓉醬都能夠增添唔同風味,真係好適合鍾意嘗試新口味嘅人。整體而言,日牛涮涮鍋專門店絕對值得推薦。未來我哋一定會再返嚟,重溫呢一個美味之夜!