朋友去過幾次,介紹一齊去,我自己第一次食物抵讚嘅。2個人,要左2打生蠔加一個拼盤,質素吾錯家,好新鮮。但啲員工服務態度一啲都吾得,開瓶費要$120,無問題,俾得起,要求要個冰桶雪酒,由第一次要求要冰桶,到上冰桶要左40分鐘以上先有,其間仲要叫左4次,之後加菜,舉手舉左6次,個女員工,應該係經理級or其中一個合伙人,對視左4次,其中一次直接係身邊經過,吾理,直接無視,好野,本人第一次見識到。其中一枱係熟客,見個女員工走去一齊飲酒,好野,其他客,完全吾理。厲害👍👍終於加左一個菜,醬考原條魷魚,等左40分鐘,想問其中一個員工時,對方已經知未上,吾知係米無催,定有催,最後埋單,都係無上到,照計我錢,同佢講取消,個女員工黑面。厲害👍
2024-05-23
$400 (Dinner)