2023-08-11
8月10號晚book咗7:30入座用餐時間90分鐘到9點,點左醬油蟹,炒年糕,豬肉泡菜鍋,海鮮煎餅。醬油蟹兩隻蟹好細,冇乜蟹膏同埋唔入味好淡味同上次食差好遠,仲要收三百幾加埋一$400兩隻好細隻性價比低。炒年糕,OK正常好味。豬肉泡菜鍋,都冇乜豬肉,剩係得泡菜同豆腐麻麻哋。海鮮餅, OK好食海鮮餅底煎得好脆口。整體用餐體驗好差,我哋食到一個鐘頭8:30已經攞張單嚟叫你埋單,跟住個男仔已經幫你執枱,當時碟炒年糕都未食,完佢隻手已經攞住隻碟問你仲要唔要?同埋同你講嘢嘅時候佢係唔係望住你,黑口黑面,講嘢倔擂槌,完全冇服務態度,只係想快啲收嘢執枱及下一輪客人。另外去屢次洗手間,問佢要不要鎖匙他說不用,我話敲門冇人應,佢話應該有人喺入邊,但係等咗好耐10分鐘敲門都係冇人應,我覺得係佢哋鎖咗道門唔俾客人入去女廁所用,你買咗單唔等得就走先啦,淨係比佢哋員工自己開鎖匙時用囉,完全冇意思幫你。用咁嘅價錢同服務態度,整體用餐體驗非常差冇下次。
炒年糕,OK正常好味。
豬肉泡菜鍋,都冇乜豬肉,剩係得泡菜同豆腐麻麻哋。
海鮮餅, OK好食海鮮餅底煎得好脆口。
用咁嘅價錢同服務態度,整體用餐體驗非常差冇下次。