2022-12-29
法國二人套餐1️⃣另加左2隻西班牙蠔,食落都幾重味,偏金屬味一點💰HKD$1162️⃣坐底後店員會夾蕃茄同檸檬,食落就一般,不過服務幾好3️⃣前菜4款,有煙三文魚,幾厚身同大片,味道香. 風乾牛肉,質素一般. 劍魚,煮得過左頭,食落冇嫩滑感覺,較鞋身. 蜜糖芥末香草蝦,正常,但得2粒好小😂4️⃣洋蔥湯非常夠熱,個碟都係熱的,飲落就一般味道5️⃣油封烤鴨配薯角睇個樣咁細隻,好瘦咁款. 食過咁多間油封鴨,依間真係唔合格,係好硬,做唔到外脆內軟. 入面個肉係勁鞋又乾,冇肉汁😖仲要個薯角都係硬🥲6️⃣卡酥萊伴沙律係法國傳統菜式,由五花肉,豬肉腸,蘑茹白腰豆. 個汁係幾濃味,不過個肉太un,太厚身,都索唔到d汁💰HKD$698 真係唔值,飲品,甜品都冇,根本唔算係法國set dinner, 仲要前菜hea到求其夾d野就當一道菜.主菜又唔好食,完全冇質素可言😤唯一好係個環境同服務.
1️⃣另加左2隻西班牙蠔,食落都幾重味,偏金屬味一點
💰HKD$116
2️⃣坐底後店員會夾蕃茄同檸檬,食落就一般,不過服務幾好
4️⃣洋蔥湯
非常夠熱,個碟都係熱的,飲落就一般味道
5️⃣油封烤鴨配薯角
6️⃣卡酥萊伴沙律