好耐未食過金記既沙嗲牛肉麵(係我既最愛)~疫情期間真係好少出去坐低食早餐,今早大約九點後(過咗最繁忙嘅返工時間)就去左食,去到大概等五張飛,都係一人或二人枱,職員都有問想唔想搭枱,我表明唔想搭枱,寧願等多一陣都冇所謂。之後入咗餐廳後職員叫我搭枱,我當時已經再表明多一次我不想搭枱,之後職員就好像一面不情願咁叫我坐一張四人枱,點餐之後過左一陣就有一位職員帶咗一位客人坐咗我對面話要我搭枱,當時心中無明火起,真係嬲爆,我已多次表明不想搭枱但職員無視我的意見堅持要我搭枱,咁點解當初店舖職員係咁問我搭唔搭枱呢?結果,我只用咗大概15至20分鐘好快咁用餐就走人。老實講,真係令我十分之失望,我當然明白餐廳都要賺錢,而且在疫情期間生意一定大受影響,但平心而論,職員已經問咗好多次搭唔搭枱,而我個人都表明很多次我不想搭枱,我可以等待,點解職員唔聽顧客嘅意見堅持佢哋嗰一套呢,如果當初職員表明一定要搭台就話姐~喺疫情期間應該都唔會再去堂食。結論:沙嗲牛肉麵幾好味,保持到水準,只係多士有少少窿邊。服務就有點失望